Nedlastinger
Kontakt oss

ProdukterModell DV 15


DV15 søyleovn "Organist varmeren" er en flyttbar, frittstående ovn. Den gir en behagelig horisontal nærvarme til en ønsket sone foran ovnen, og tilfører de som oppholder seg i sonen en behagelig varmefølelse, selv om luften kan være kjølig.

Ovnen er mye bruk for å varme opp organistplassen og organist for å kunne ha et godt arbeidsmiljø der når resten av kirken er kald. Vår erfaring er at det er vanskelig å spille godt når det er for kaldt. Når hele plassen og organist varmes vil også fingrene bli varme. Er en person generelt for kald er det hender og føtter som først blir kald.

DV15 har en slank stående design, som passer godt inn i kirkeinteriøret og kan leveres i farger tilpasset den enkelte kirke, DV15 gir 1500 watt og effekten kan reguleres i 1/3, 2/3 og full effekt.

DV15 er installert i en rekke kirker og vi har fått positive tilbakemeldinger fra brukerne. De er brukt ved inngangsdørene for å stopper kaldtrekk inn i kirken, de gir direkte varme i kor/alterområdet i tillegg til stående ved organistplass og de gir et godt arbeidsmiljø selv i en kald kirke.

DBV15 er patentert, mønsterbeskyttet og produsert i henhold til EU-normene for bruk i alle land i Europa.

 

Teknisk informasjon DV15:

Effekt: 500/1000/1500 watt, Reguleres på ovnen.

Spenning: 230 volt

Høyde: 1070 mm

Sokkel: diameter 380 mm

Nettilkopling: 1,5 meter nettkabel med plugg.

Farger: Standard Hvit (RAL9016), Grå (RAL7040), Brun (RAL8014) eller kundetilpasset RAL farge. Sort innerdel og fot.

Bruksområde: Innendørs og utendørs under tak.

Vekt: 10 kg